Prekių katalogas

Apie mus rašo: Žurnalas „Laimė". Gerų darbų metas

Verslininkė Almena Dankienė patyrė tą pačią dilemą, kaip ir kiti verslus valdantys žmonės: ar karantino sąlygomis užsidaryti, atleisti darbuotojus ar išleisti juos į prastovas, ar visomis jėgomis bandyti išlaikyti galvą virš vandens ir rūpintis ne tik savimi – nes tai, pasak jos, gerų darbų metas.

KAIP MES VEŽĖME PIETUS MEDIKAMS

Mes galime turėti daugybę skirtingų požiūrių ir nuomonių, bet kai reikia, tikrai gebam susivienyti ir padaryti neįtikėtinų dalykų. Sakykite, ką norite, bet tam mes turime nenuginčijamų įrodymų ir neįkainojamą patirtį.

Viena tokių istorijų – mūsų restorano „Greita Sraigė“ akcija – pietūs medikams. Nors akcija tai gana sunku vadinti – tai nebuvo vienkartinis gražus gestas: medikams pietus tiekėme kiekvieną darbo dieną beveik keturis mėnesius.

Dalinamės su jumis mūsų bendros veiklos rezultatais. Visa tai padarėme kartu ir džiaugtis vieniems būtų savanaudiška. Nes kiekvienas jūsų, prisidėjęs prie šio sumanymo įgyvendinimo, yra projekto rėmėjas, kuris turi gauti ataskaitą.
 

Apie mus rašo: Iš paskutiniųjų išlikti bandančio restorano vadovė: mums reikia ne prastovų, o darbo

„Nuoširdžiai pasakysime – nesitikėjome tokios jūsų reakcijos ir visuotinio dosnumo, juk laikai visiems sunkūs. Per vieną parą jūs nupirkote jau daugiau kaip 200 porcijų pietų medikams. Tai nutiko iš karto, kai restorano „Greita Sraigė“ direktorė ir bendrasavininkė Almena Dankienė socialiniuose tinkluose pakelbė tokį viešą kreipimąsi: „Pavasarinio karantino metu dalyvavome pagalbos medikams inicatyvoje ir pusantro mėnesio vežiojome pietus į Vilniaus miesto klinikinę ligoninę. Gegužę atsisveikinome su jau pažįstamais tapusiais medikais, ir labai tikėjomės, kad pats sunkiausias metas tiek mums, tiek jiems jau praėjo. Deja, akivaizdu, kad sudėtingiausias laikas mūsų visų laukia dabar. Tad nieko nelaukę atnaujiname šią akciją – vėl vešime bent po 10 sočių porcijų karštų pietų kiekvieną darbo dieną, bet šįkart prisidėti gali ir visi norintys pagelbėti tiems, kurie negailėdami jėgų rūpinasi sergančiaisiais.“ Pasak restorano vadovės, padėti gali kiekvienas, nupirkdamas pietų porciją ar kelias. Kiekviena iš jų kas dieną keliauja į Santaros klinikų Infekcinių ligų centrą. A. Dankienė sako, kad prisidėdami prie šios iniciatyvos, žmonės ne tik palaiko itin sunkiai dirbančius medikus, bet ir padeda išsaugoti darbo vietas restorano personalui, kuris pajėgus pagaminti ir 100 porcijų per dieną.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslo-poziuris/naujienos/is-paskutiniuju-islikti-bandancio-restorano-vadove-mums-reikia-ne-prastovu-o-darbo.d?id=85765033



Apie mus rašo: Užkalnis: jei jums tai neskanu, greičiausiai esate sovietinė daržovė

Jeigu man reikėtų apibūdinti šį restoraną, jis yra eklektiškas – yra ir italų, ir prancūzų, ir amerikiečių virtuvės patiekalų – bet praktiškai viskas ten yra patiekalai (išskyrus galbūt šaltibarščius), kurių sovietinio skurdo Lietuvoje žmonės neturėjo. Tai restoranas tiems, kas neprisimena sovietmečio, nes yra per jauni, o taip pat tiems, kurie jį prisimena ir jo nekentė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/maistas/laukines-zasys/uzkalnis-jei-jums-tai-neskanu-greiciausiai-esate-sovietine-darzove.d?id=81961953

Keliaujanti maisto žinovė Almena Dankienė: tikrumo paieškos prilygsta trofėjų medžioklei

Pavadinimai „Greita sraigė“, „Sraigė ir varlė“ dažnam gero maisto mėgėjui tikrai yra girdėti. Gal ne visiems pavyksta atsirinkti, kas yra kas, bet kad tai pavadinimas restorano, kuriam net Užkalnis nepašykštėjo penkių žąsų, girdėjo bemaž visi. „Greita sraigė“ – tai restoranas Dvarčionyse, o „Sraigė ir varlė“ – išskirtinių produktų elektroninė parduotuvė“, – taškus ant „i“ sudeda restorano siela Almena Dankienė.

Straipsnis publikuotas portale Skonis.lt: http://skonis.lt/keliaujanti-maisto-zinove-almena-dankiene-tikrumo-paieskos-prilygsta-trofeju-medzioklei/ 

  • Prenumeruoti naujienlaiškį

    Mūsų restoranas