Kepti raudonieji pipirai marinate Ophellia, 465 g
-
Pasimėgaukite Viduržemio jūros saulės nubučiuotais keptais raudonaisiais pipirais.
Kilmės šalisGraikija
Sudedamosios dalysPipirai, vanduo, druska, vyno actas, cukrus.
Maistinė vertė 100g87 kJ / 21 kcal riebalų 0,0 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g.angliavandeniai 3,9 g, kurių: cukrų 2,3 g. baltymai 0,0 g druska 0,9 g. skaidulinės medžiagos 1,0 g.
-
Ant liepsnos kepintos saldžios raudonos paprikos, lengvame vyno acto marinate, puikiai tinka dėti į salotas, makaronus bei kartu su keptomis bulvėmis. O patiektos su „Feta“ sūriu – greičiausiai nuo stalo dingstantis užkandis.