Kombučia su imbieru ir laimu, BŪKČIA 0,25L

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 199
    Į krepšelį 

    Depozitas 10ct įskaičiuotas į kainą.

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Savybės
    „Gomurį kutenantis žvalumas”
    Sudedamosios dalys
    kombučia (vanduo, žalia arbata, žolelės, cukrus, kombučios kultūra), cukrus, imbiero sultys (1,5 %), laimų sultys (0,5 %).
    Maistinė vertė 100g
    Energetinė vertė: 73 kJ/17 kcal; angliavandenių 4,3g, iš kurių cukrų 4g, krakmolo 0,3g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti nuo +2C iki +6C
  • DVIEJŲ FERMENTACIJŲ KOMBUČIA

    Putojantis fermentuotas arbatos gėrimas.

    ISTORIJA

    Jau tūkstančius metų tolimuosiuose rytuose kombučia vartojama sveikatos palaikymui ir stiprinimui.

    Šis gaivus ir gyvas, kupinas probiotikų ir vitaminų gėrimas padeda virškinimui, stiprina imuninę sistemą, šarmina ir valo organizmą nuo toksinų, suteikia energijos.

    ŠIANDIEN

    Mūsų laikais kombučia išpopuliarėjo kaip „medicina limonado pavidalu”. Tai – puiki alternatyva alkoholiui, energetiniams

    ir nenatūraliems putojantiems gėrimams.  

  • Prenumeruok ir laimėk

    Mūsų restoranas