Prekių katalogas

Marinuota antis, 2.6 kg (ŠALDYTA)

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 25 
    Į krepšelį 
    Pirkdami galite gauti 25 taškus.
    Gamintojas
    Sraigė ir varlė
    Kilmės šalis
    Lenkija
  • JEI ANTĮ KEPSITE MAIŠELYJE

    Antį atšildykite (per 24-36 val.), išimkite iš pakuotės, įdėkite į kepimo maišelį nugara į apačią, maišelio galątvirtai užspauskite segtuku. Įkaitinkite orkaitę iki 150°C (kaitinimas iš viršaus ir apačios, skarda viduriniame lygmenyje) ir kepkite 2.5 valandos. Tuomet nupilkite ištekėjusius riebalus, ištraukite antį iš maišelio, padėkite į kepimo indą ir dar 15 min. pakepkite 220°C temperatūroje, kad apskrustų (galima įjungti ventiliatorių).

    JEI ANTĮ KEPSITE BE MAIŠELIO

    Antį atšildykite (per 24-36 val.), išimkite iš pakuotės. Įkaitinkite orkaitę iki 220°C (kaitinimas iš viršaus ir apačios, grotelės viduriniame lygmenyje, apačioje - skarda surinkti riebalams) ir apskrudinkite antį apie 15 minučių. Tada sumažinkite kaitrą iki 160°C ir kepkite 2.5 valandos, kas pusvalandį palaistydami antį išvarvėjusiais riebalais.

    Ančiai baigiant kepti, puode pašildykite portveine mirkytus obuolius.

    Nuvarvėjusių anties taukų neišpilkite - pasidėkite į šaldytuvą, o kada nors vėliau išsikepkite juose bulvių -pirštus aplaižysite!

  • Prenumeruoti naujienlaiškį

    Mūsų restoranas