Sakiškių alus Milk Stout, 0.33 l

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 229
    Į krepšelį 
    Prekės ženklas
    SAKIŠKIŲ ALUS
    Gamintojas
    Empl
    Talpa
    0,33 l
    Sudedamosios dalys
    Pale ale salyklas, skrudinti miežiai, miežių dribsniai, laktozė; Summit apyniai; Wyeast 1056 mielės; vanduo.
    Alkoholio kiekis
    4.7%
    Laikymo sąlygos
    Laikyti vėsioje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir šilumos šaltinių. Laikymo temperatūra: nuo 2°C iki 20°C.
  •  Milk stout’o ištakos – tamsaus kaip anglis alaus maišymas su riebiu pienu. XIX a. tai buvo paprastas būdas sukurti kaloringesnį gėrimą, tuo pačiu sumažinant jo stiprumą.
    Šių dienų modernus Milk stautas verdamas naudojant laktozę arba kitaip – pieno cukrų. Tai suteikia šiam skrudėsiu turtingam alui balanso. Pieniškas saldumas puikiai dera prie skrudintų kavos natų. Miežių dribsniai prisideda prie šilkinio gomūrio pojūčio formavimo. Taip taurėje gauname kremišką, pilną alų, savo tekstūra primenantį alaus ir pieno kokteilio hibridą.

     Dėl didelio kreminio kūno alus puikiai dera šokoladinių desertų ir ledų draugijoje.

     Charakteristika:

     OG: 1.055
    FG: 1.019
    ABV: 4.7%
    IBU (kartumas): 19
    EBC (spalva): 150 – juodas

  • Prenumeruok ir laimėk

    Mūsų restoranas

                                                          

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne