Sojos padažas su trumais (triufeliais) TARTUFI JIMMY, 100 ml

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 1149
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Prekės ženklas
    Tartufi Jimmy
    Gamintojas
    Tartufi Jimmy
    Kilmės šalis
    Italija
    Sudedamosios dalys
    SOJOS padažas 98 % (vanduo, SOJOS pupelės 16,2 %, KVIEČIAI, druska 7,8 %, actas), natūralios kvapiosios medžiagos, džiovinti vasariniai triufeliai 0,01 % (Tuber Aestivum Vitt).
    Maistinė vertė 100g
    energetinė vertė 449 kJ/107 kcal, riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandeniai 8,7g, iš kurių cukrūs 2g, baltymai 8,9g, skaidulinės medžiagos 0g, druska 8,3g. energetinė vertė 449kJ/107kcal, riebalai 0g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0g, angliavandeniai 8,7 g, iš kurių cukrūs 2 g, baltymai 8,9 g, skaidulinės medžiagos 0 g, druska 8,3 g.
    Laikymo sąlygos
    Atidarius, laikyti laikyti tamsioje vėsioje vietoje ir suvartoti per 3 savaites.
  • Šį padažą egzotikos mėgėjai gali išmėginti su sušiais, sašimi, o tradiciškesnės virtuvės šalininkai – su koldūnais, daržovėmis, žuvimi, mėsa, ryžiais. 

    Triufelis, kitaip trumas – prabangusis tradicinės virtuvės karalius! Viduramžių Pietralunga miestelyje, Italijos Perudžos provincijoje įsikūrusi Tartufi Jimmy firma triufelius perka iš vietinių rinkėjų. Triufeliai – reta grybų rūšis, kurių vaisiakūniai randami po žeme. Specialiai šiems delikatesiniams grybams ieškoti dresuojami šunys, kurie išmokomi kasti žemę ten, kur užuodžia triufelio kvapą. Tartufi Jimmy triufeliai kruopščiai atrenkami ir rūšiuojami pagal dydį, formą, spalvą, kvapą, – taip užtikrinamas, kad produktas būtų šviežiausias ir aukščiausios kokybės. Tartufi Jimmy laikosi senovinių triufelių perdirbimo tradicijų ir siūlo sveikų, gurmaniškų produktų su triufeliais.

  • Prenumeruok ir laimėk

    Mūsų restoranai