Vasarinių trumų (triufelių) paštetas TARTUFI JIMMY, 85 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 499
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Prekės ženklas
    Tartufi Jimmy
    Gamintojas
    Tartufi Jimmy
    Kilmės šalis
    Italija
    Sudedamosios dalys
    pievagrybiai (Agaricus bisporus), ypač tyras alyvuogių aliejus 22 %, vasarinių triufelių sultys (Tuber Aestivum Vitt), vasariniai triufeliai 3 % (Tuber Aestivum Vitt), druska, SARDINĖLĖS (Sardinella aurita - SARDINĖLĖS, saulėgrąžų aliejus, druska), petražolės, natūralios kvapiosios medžiagos, česnakas, juodieji pipirai.
    Maistinė vertė 100g
    energetinė vertė 1282 kJ/311 kcal, riebalai 31,8 g, iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 4,5 g, angliavandeniai 0,9 g, iš kurių cukrūs 0,8 g, baltymai 3,9 g, skaidulinės medžiagos 2,6 g, druska 1,7 g.
    Laikymo sąlygos
    Atidarius, laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
  • Šis paštetas iš grybų puikiai tinka užkandžiams, prie makaronų, ryžių, mėsos, žuvies patiekalų.

    Triufelis, kitaip trumas – prabangusis tradicinės virtuvės karalius! Viduramžių Pietralunga miestelyje, Italijos Perudžos provincijoje įsikūrusi Tartufi Jimmy firma triufelius perka iš vietinių rinkėjų. Triufeliai – reta grybų rūšis, kurių vaisiakūniai randami po žeme. Specialiai šiems delikatesiniams grybams ieškoti dresuojami šunys, kurie išmokomi kasti žemę ten, kur užuodžia triufelio kvapą. Tartufi Jimmy triufeliai kruopščiai atrenkami ir rūšiuojami pagal dydį, formą, spalvą, kvapą, – taip užtikrinamas, kad produktas būtų šviežiausias ir aukščiausios kokybės. Tartufi Jimmy laikosi senovinių triufelių perdirbimo tradicijų ir siūlo sveikų, gurmaniškų produktų su triufeliais.

  • Prenumeruok ir laimėk

    Mūsų restoranai