Žalioji arbata Genmaicha, 50 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina
    Gamintojas
    Nakayama Kishoen
    Kilmės šalis
    Japonija
    Sudedamosios dalys
    Žalia arbata Genmaicha yra natūrali. Arbatoje nėra naudojamų jokių dažiklių, skonio stipriklių ar kitų priemaišų.
  • Žalioji arbata Genmaicha (玄米茶)

    Genmaicha – žalia arbata su skrudintais ryžiais. Žalioji arbata Genmaicha pasižymi pikantišku skoniu ir stipriu aromatu. Lengvai kartus žalios arbatos skonis puikiai

    dera su salstelėjusiu ryžių skoniu ir aromatu.

    Genmaicha rekomenduojame plikyti ne aukštesniu nei 90℃ temperatūros virintu vandeniu.

    Gemaicha žalios arbatos sudėtyje yra daug fermentų, mineralų ir amino rūgščių, kurios organizmui padeda riebalus transformuoti į energiją. Genmaicha

    nepakeičiamas natūralus lieknėjimui skirtas gėrimas, itin aukštai vertinamas žalios arbatos mėgėjų bei mokslininkų tarpe. Pastaroji arbata per trumpą laiką gali

    padėti sulieknėti net puspenkto kilogramo. Tokushima universiteto Medicinos fakulteto mokslininkai nustatė, kad Genmaicha padeda pagerinti medžiagų apykaitą.

    Tyrimo rezultatai parodė, kad tos dalyvių grupės narių, kurie šešias savaites kiekvieną dieną išgerdavo bent po puodelį Genmaicha arbatos, medžiagų apykaita

    pagerėjo net 10 procentų, kurie gėrė paprastą žalią arbatą - 4 procentais, o kurie vartojo vandenį - medžiagų apykaita nepasikeitė.

    Be to, Genmaicha, kaip ir kita žalia arbata, mažina tikimybę susirgti vėžiu, širdies ir kraujagyslių ligomis. Žalioje arbatoje taip pat yra didelis vitaminų ir mineralų,

    kurie stiprina organizmo imunitetą nuo įvairių ligų ir virusinių infekcijų, kiekis.

    Siūlome paragauti rūšinę Genmaicha Yamecha (jap. k. 八女茶, pažodžiui verčiant į lietuvių kalbą - „aštuonių moterų arbata“) žalią arbatą. Yamecha yra vertinama

    kaip pati geriausia rūšinė žalia arbata visoje Japonijoje. Pastaroji arbata yra auginama Yame regione, Fukuoka prefektūroje, kuri yra pietinėje Japonijos Kyush

    saloje.

    Rūšis: žalioji arbata su skrudintais ryžiais (naudojama tik rūšinė Yame regiono žalioji arbata)

    Įpakavimas: arbata supakuota į vakuuminį pakelį

    Žalios arbatos lapai: arbatai naudojami tik ichibancha, t.y. pirmo skynimo lapeliai

    Kokybė: arbatos kokybę prižiūri 4 kartos arbatos meistras

    Gamintojas: Nakayama Kishoen (Japonija, Fukuoka prefektūra)

    Pakuotės išvaizda gali skirtis nuo pateiktos prie prekės aprašymo.    

  • Prenumeruok ir laimėk

    Mūsų restoranas