Žalioji arbata Sencha, 100 g

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 11 
    Į krepšelį 
    Gamintojas
    Nakayama Kishoen
    Kilmės šalis
    Japonija
    Sudedamosios dalys
    Žalia arbata Sencha yra natūrali. Arbatoje nėra naudojamų jokių dažiklių, skonio stipriklių ar kitų priemaišų.
  • Žalioji arbata Sencha (煎茶)

    Sencha – pati populiariausia japoniška žalioji arbata. Žalioji arbata Sencha yra šviesiai žalios spalvos pasižymi gaiviu aromatu ir švelniu skoniu. Arbatą galima

    ragauti plikytą arba atšaldytą.

    Jau prieš 800 metų senuosiuose Japonijos metraščiuose užfiksuota, kad žalioji arbata yra ilgaamžiškumo ir sveikatos šaltinis. Nuo seniausių laikų žalia arbata

    traktuota kaip itin vertingas augalas, savo sudėtyje turintis daugybę žmogaus organizmui reikalingų maistinių ir vaistinių medžiagų. Pastaraisiais metais žalia arbata

    bei jos poveikis intensyviai tyrinėjamas įvairiuose universitetuose ir mokslinėse įstaigose. Moksliškai įrodytas japoniškos žalios arbatos teigiamas poveikis sveikatai.

    Žalioji arbata Sencha – natūralus sveikatos šaltinis.

    Siūlome paragauti rūšinę Sencha Yamecha (八女茶, pažodžiui verčiant į lietuvių kalbą - „aštuonių moterų arbata“) žalią arbatą. Yamecha yra vertinama kaip pati

    geriausia rūšinė žalia arbata visoje Japonijoje. Pastaroji arbata yra auginama Yame regione, Fukuoka prefektūroje, kuri yra pietinėje Japonijos Kyushu saloje.

    Yamecha rūšinė žalia arbata auginama aukštikalnėse, kuriose vyraujantis specifinis klimatas suformuoja išskirtinio skonio ir aromato žalią arbatą. Kalnų papėdėje

    esantis Yame regionas pasižymi keliomis labai svarbiomis klimatinėmis savybėmis:

    Pirma, skirtingu paros metu ryte ir vakare aukštikalnėse vyrauja dideli karščio ir šalčio skirtumai, todėl Yamecha žalioji arbata ypač gerai įsisavina visas naudingąsias

    medžiagas.

    Antras aspektas - kalnų papėdėje tvyrantis rūkas, sušvelninantis tiesioginių saulės spindulių poveikį jauniems arbatos lapeliams.

    Trečia, Yame regione vyrauja specifinis dirvožemis, darantis didelį poveikį arbatos skoninėms savybėms. 

    Rūšis: žalioji arbata Sencha (naudojama tik rūšinė Yame regiono žalioji arbata);

    Įpakavimas: arbata supakuota į vakuuminį pakelį;

    Žalios arbatos lapai: arbatai naudojami tik ichibancha, t.y. pirmo skynimo lapeliai;

    Kokybė: arbatos kokybę prižiūri 4 kartos arbatos meistras;

    Pakuotės išvaizda gali skirtis nuo pateiktos prie prekės aprašymo. 

  • Prenumeruok ir laimėk

    Mūsų restoranas